Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu

Belgegeçer : 0 282 243 04 42
WEB https://sehitturgutkurtcuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Altınova Mah. Sema Sok. No26 Tekirdağ/Süleymanpaşa
VİZYON : Değişen ve gelişen dünyada okulumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve kültür merkezi olmak istiyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimize eğitim-öğretim programlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak etkili ve verimli olacak iyi bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel görevimizdir.
BAŞARILAR : 2011 yılında Tekirdağ Belediyesince okulumuz En Temiz Okullar yarışmasında 2.´lik ödülünü hak etmiştir. Çeşitli resim yarışmalarında Tekirdağ çapında çok sayıda 1.lik ödülü elde etmiştir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : Başlama 08:40 Bitiş 15:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZLI KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Turuncu Renkli Şehir İçi Minibüsleri ve ALTINOVA MAHALLESİNE GİDEN 12 VE 1 NOLU HALK OTOBÜSLERİ.
Yerleşim Yeri : ALTINOVA MAHALLESİ SEMA SOKAK NO:9
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2016 yılında Türkiye Anadolu Yıldızları Taekwondo Şampiyonasında ve 2016 Güreş müsabakalarında öğrencilerimiz derece elde etmişlerdir. Okul içi Mini voleybol ve Futbol takımlarıyla müsabakalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : 2015 ve 2016 yıllarında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına ev sahipliği yapmıştır. 2016 Mayıs ayında İstanbul´daki Mikrolab Yarışmasına katılım sağlanmıştır.
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+